Skocz do zawartości
Nowe IP serwerów JAIL, ARENY, KNIFE, BHOP - kliknij Czytaj więcej.. ×

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka kochani!

Chciałabym was wszystkich przeprosić za to, że byliście świadkami tak patologicznego, niemoralnego zachowania, który zaprezentowałam sobą wczorajszej nocy (tj. 09.02.2019). Moje zachowanie było poniżej wszelkiej krytyki, było po prostu żałosne i dziecinne. Po chwili zastanowienia można uznać, że moje codzienne zachowanie też jest niepoprawne. Ile można słuchać głupiej atencjuszki? Rasumując, doszłam do wniosku, że nie chcę, aby każda wasza spędzona chwila ze mną na kanale była katuszą. Jesteście naprawdę porządnymi obywatelami naszego kraju i nie chcę narażać was na ubytek na zdrowiu psychicznym, jak i moralnym przez moją osobę. Myślę nad zmianą serwerowni, ponieważ uważam, iż nie zasługujecie na coś takiego. Jeszcze raz was wszystkich przepraszam. Miłego dnia :)

Edytowane przez wisienka2801

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co będziesz odpierdzielała na innej serwerowni mówiłem ci żebyś trochę się ogarnęła bo na dobre ci to nie wyjdzie to co wczoraj robiłaś było poniżej krytyki a jak zwróciłem ci dzisiaj uwage to powiedziałaś  cytuje ''mam wyjebane na zdanie innych'' popraw się i nie odpierdzielaj a może ludzie będą cie szanować ode mnie to tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powinno tak być wisienka ogarnij się kobieto . 

Ja też bym chciał przeprosić za akcje za którą dostałem banicje na ts . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Młodość jest od popełniania błędów :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, SUPER TIMOR napisał:

Młodość jest od popełniania błędów :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pod wrażeniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szok i niedowierzanie Gomułka byłby zazdrosny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten @YuGi* to taki romantyk widac ze mu zalezy bo gdyby mial wyjebane to by spotkal sie z nia w tesco albo biedronce... sznuje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.02.2019 o 19:05, BOT Builder napisał:

Wyśmienita wypowiedź 

Też się zgadzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.