Skocz do zawartości
leftleftleft

problem z bindem

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano ja mam problem.

wpisuje to sobie do cfg 

alias "-crosshairsmoke" "cl_crosshairsize ;"
alias "+crosshairsmoke" "cl_crosshairsize 1337;"
bind "z" "+crosshairsmoke"

Jest to celownik do smoków, wszystko spoko jak wbijam, działa.

Ale po wyłączeniu i ponownym włączeniu CS:GO, już nie działa.

Wie ktoś jak to rozwiązać?

Edytowane przez leftleftleft

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Od nowa muszisz wpisac exec (nazwa cfg) ja też tak mam i się przyzywaczaiłem, że jak wchodzę do cs włączam konsole i kilka komend (w tym exec )

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Możesz też wpisać w opcje uruchamiania csgo coś takiego: +exec (nazwa cfg)

  • Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Zauważyłem, że wpisane aliasy mi znikają z configu, nie chce mi się  z tym bawić zbindowałem sobie dwa przyciski jeden ma wartosc 1337 drugi 2.5 czyli moja podstawowa.

Nie wiem czy tutaj też się zamyka tematy, jeżeli tak to można zamknąć, dzieki za próbę pomocy.

Edytowane przez leftleftleft

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Stworz execa i tam wklej wszystkie bindy, alliasy i co tam chcesz

 

Spoiler

 

 

Edytowane przez n3lly

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
3 godziny temu, leftleftleft napisał:

Zauważyłem, że wpisane aliasy mi znikają z configu, nie chce mi się  z tym bawić zbindowałem sobie dwa przyciski jeden ma wartosc 1337 drugi 2.5 czyli moja podstawowa.

Nie wiem czy tutaj też się zamyka tematy, jeżeli tak to można zamknąć, dzieki za próbę pomocy.

Kolega mial ten sam problem. Polecam odwiedzic strone sniper13.pl

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Aliasy zawsze znikają z configu, musisz sobie zrobić autoexeca, nie ma innej rady. Mialem tak samo z bindem qq

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Musisz stworzyć exec. Żebyś nie musiał za każdym razem wpisywać exec xxx.cfg wpisz sobie w parametry startowe +exec xxx.cfg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dobra chłopaki dzięki za rady, ale ja już ten problem rozwiązałem ustawiłem sobie bindy na dwa klawisze jeden na normalny a drugi do smoków

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.